Tak jsem ve Švédsku čtvrtý den z celkem 149 a nečekaně(haha) od prvního dne vařím. Mám pro vás moji oblíbenou rychlou klasiku, ideální do krabičky, kterou sbalíte do školy, což tady vskutku frčí. Nečekala jsem, že zrovna tohle si tu někdy uvařím. překvapivě ale suroviny, které jsou u nás předražené, zde nestojí víc než u nás.
1-2 porce
- 1 střední nastrouhaná mrkev
- 1-2 lžíce olivového oleje
- stroužek či víc česneku
- cca lžíce kešu(vlašských ořechů či mandlí)
- sůl, pepř, petrželka, bazalka
- sušená rajčata a zelené olivy můžeme rozmixovat se zbytkem surovin do pesta nebo nakrájet na menší kousky a prohřát s pestem a těstovinami
V polních podmínkách mrkev nastrouhám a oříšky nasekám nožem :)
Žádné komentáře:
Okomentovat