Nenáročné pohoštění nebo lehká večeře? Možná už jste zkoušeli lilkové závitky a víte, že i samotná směs, určená k jejich naplnění, není vůbec k zahození. Například na čerstvě opečeném toastu rozhodně neurazí. (A pokud jste zrovna v zemi původu knackebrotů, vystačíte si i s nimi, žejo.)
- vegan
Potřebujeme:
- 1 menší lilek nakrájený na kostičky
- 2 rajčata nakrájená na kostičky
- asi 5 sušených rajčat(pokud použijete ty v oleji, můžeme vynechat olivový olej)
- 1 střední cibule nakrájená na drobno
- 2 stroužky česneku
- olivový olej
- nejlépe čerstvá petrželka a jiné bylinky
- sůl, pepř, sušený česnek
Upečenou směs rozmixujeme spolu s bylinkami nahrubo viz foto.
Podáváme na opečeném pečivu nebo s pečivem zapékáme.
Žádné komentáře:
Okomentovat