středa 30. září 2015

soutěž o kuchařku Lahodně s Ellou

Pocházím z vesnice, která má necelých 400 obyvatel a myslím, že téměř nikdo tam nemá pochopení pro rostlinnou stravu. Vás je na žít vege FB fan page momentálně víc než 2 500 a moji největší radost(jídlo!) se mnou sdílíte. Jako by to nestačilo, píšete mi navíc hromadu milých slov. (Některé si ukládám, aby mě motivovaly v momentech, kdy se obávám, že blogu zbytečně věnuji příliš volného času a energie.) A já vám za to chci poděkovat! Když se vaše zprávy týkají přímo vaření, posíláte mi obrázky toho, co jste uvařili podle mých receptů. Právě ty teď můžete zužitkovat a získat tak knihu, o které jsem vám záměrně psala v minulém příspěvku. Jde o skvělou kuchařku Lahodně s Ellou.

Pro podrobnější info čtete dále.

Pravidla soutěže:


Pod příspěvek, který vás informoval o soutěži, přidejte fotku jídla uvařeného podle některého z mých receptů. (Nebo z velké části inspirovaného.) Pokud mi chcete udělat radost, připište, co máte na srdci, ať už jde o zkušenost s receptem nebo názor, postřeh, radu, pocit z blogu, cokoli.. (Třeba se na základě vašich reakcí konečně naučím psát recepty.) Taky je klidně sdílejte a šiřte mezi další strávníky, od toho jsou.


Několik z vás už postlo na instagramu příspěvek, který začínal slovy Vařím s @iveta_zv. Přesně to teď napište k fotce jídla, které jste uvařili podle receptu z blogu nebo jste se inspirovali a budete zařazeni do slosování o knihu. K tomu bychom mohli rozjet hashtag #zitvege, můžete tak sdílet své zkušenosti s mými recepty a třeba se vzájemně inspirujeme :)

Start: 1.10.2015
Konec: 14.10.2015(půlnoc)

Ze všech příspěvků bude zatím neznámou fér cestou vylosován jeden šťastlivec. Je možné zároveň soutěžit na fb i instagramu a zvýšit tak své šance.  Nesejde přitom na kvalitě fotky nebo komentáři., důležité je přispět. Pokud se vás zúčastní hodně(o tom, co je to hodně, rozhodne třetí nezávislá strana), přibudou nejspíš jedlé ceny útěchy :)

Vyhrává ale vlastně každý - minimálně se (doufám) dobře najíte! :) 

hodně štěstí
vaše I.


Žádné komentáře:

Okomentovat